Absalon Værelse

Lille standard værelse. Perfekt til 1 person hvis du gerne vil sove i en dobbeltseng. Kan også reserveres til 2 personer med 1 dobbeltseng.

FACILITETER

Værelserne har alle moderne bekvemmeligheder.

Læs mereLæs mindre
FRA DKK 1260 BOOK NU

Original Værelse

Mellem standard værelse. Original findes  i kategorierne enkelt-, dobbelt-, twin- eller tresengsværelse. Værelserne er større end vores Absalon Standard værelser . Denne værelsestype er derfor perfekt til 1 person hvis du ønsker at sove i en king size dobbeltseng, 2 personer hvis du gerne vil have et lidt større værelse og sidst men ikke mindst er original velegnet til 3 personer, med mulighed for 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng eller 3 separate senge.

 

FACILITETER

Værelserne har alle moderne bekvemmeligheder.

Læs mereLæs mindre
FRA DKK 1125 BOOK NU

Familie Værelse

Stort standard værelse. Familieværelserne er vores største standard værelser. Vi har indrettet dem med et skønt sofaarrangement. Sofaen kan naturligvis omdannes til sovepladser for 1 voksen eller 1-2 børn. Det gør denne værelsestype til det perfekte værelse for familien. Og er I 2 med ønske om et værelse med mere plads så er familieværelset også det helt rigtige valg. I har mulighed for at vælge et værelse mod gadens liv eller et mere roligt værelse mod vores hyggelige gårdmiljø.

 

FACILITETER

Værelserne har alle moderne bekvemmeligheder.

Læs mereLæs mindre
FRA DKK 1620 BOOK NU

Superior Værelse

Vores Superior dobbeltværelser er lydløse. De er på hotellets øverste etage – hævet over gadens travle liv. Her får du fornemmelsen af luksus og eksklusivitet midt i København. Der er mulighed for et værelse mod gården, eller et mod gaden med udsigt over Københavns tage.

FACILITETER

Værelserne har alle moderne bekvemmeligheder. Badeværelserne er indrettet med badekar

Læs mereLæs mindre
FRA DKK 1530 BOOK NU

Junior Suite

Vores Junior Suite er lydløs. Den er placeret på hotellets øverste etage. Et roligt værelse ind mod vores hyggelige gård og med den franske altan får I en smuk udsigt over Københavns tage.

Vælg vores Junior Suite, hvis du ønsker fred og ro, ekstra luksus og ekstra plads. Vores Junior Suite har et stort luksus soveværelse og en opholdsstue med en komfortabel sofaseng, der kan redes op til 1 voksen eller 1-2 børn.

 

FACILITETER

Junior Suiten har alle moderne bekvemmeligheder

Læs mereLæs mindre
FRA DKK 2160 BOOK NU

Tricia Guild Suite

Vores eksklusive Tricia Guild Suite er lydløs og placeret på hotellets øverste etage. Et roligt værelse ind mod vores hyggelige gård og med en smuk udsigt over Københavns tage.

Vælg vores Tricia Guild Suite, hvis du ønsker fred og ro, ekstra luksus og masser af plads. Vores Tricia Guild Suite har et stort eksklusivt soveværelse og en opholdsstue med en komfortabel sofaseng, der kan redes op til 1-2 voksne eller 1-2 børn.

Her får du fornemmelsen af din egen private lejlighed midt i København

FACILITETER

Tricia Guild Suiten har alle moderne bekvemmeligheder

Læs mereLæs mindre
FRA DKK 3240 BOOK NU

Mødelokale

Hold dit næste møde, kursus eller konference på Absalon Hotel i hjertet af København. Vi tilbyder mødefaciliteter i et hyggeligt og moderne miljø.

Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud.

FACILITETER

  • Gratis Wi-Fi i mødelokalet og på alle fællesarealer
  • Flip chart
  • Whiteboard
  • Overhead projector/fladskærm til HDMI PC
Læs mereLæs mindre
FRA DKK 545