Persondatapolitik

Dataansvarlig virksomhed:

Navn: ABSALON HOTEL GROUP COPENHAGEN A/S

Adresse: Helgolandsgade 12, 1653 København V

CVR/VAT: 32781829

Web: https://www.absalon-hotel.dk/

Kontaktperson:

Navn: Karen Nedergaard

Telefon: 33242211

Mail: kns@absalon-hotel.dk

 

Cookies

ABSALON HOTEL GROUP COPENHAGEN A/S benytter sig af cookies til trafikmåling og til løbende optimering af hjemmeside og af ABSALON HOTEL GROUP COPENHAGEN A/S platform med henblik på at forbedre brugeroplevelse og funktionalitet. Cookies er en tekstbesked, der typisk placerer et midlertidigt lille filter på computeren, som kan indhente oplysninger om f.eks. browser, styresystem, forbindelsestype og andre statistisk relevante oplysninger.

Cookies kan genkende din computer, men kan ikke indsamle information om hvem du er, eller hvem der bruger din computer. Brugen af ABSALON HOTEL GROUP COPENHAGEN A/S hjemmeside er anonym, og der opbevares ikke nogen data til identifikation af dig, medmindre du tilmelder dig og/eller anvender nogle af de tjenester, ABSALON HOTEL GROUP COPENHAGEN A/S tilbyder – dette kan f.eks. være nyhedsbreve, servicemeddelelser, chatfunktion mv.

ABSALON HOTEL GROUP COPENHAGEN A/S anvender Google Analytics som statistikværktøj på hjemmesiden. Google Analytics giver ABSALON HOTEL GROUP COPENHAGEN A/S mulighed for at følge din færden på hjemmesiden og giver ABSALON HOTEL GROUP COPENHAGEN A/S mulighed for at tilpasse indholdet efter relevans.

ABSALON HOTEL GROUP COPENHAGEN A/S bruger marketing-cookies til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Alle der har opgivet personoplysninger til ABSALON HOTEL GROUP COPENHAGEN A/S har ret til indsigt i og berigtigelse af de personoplysninger ABSALON HOTEL GROUP COPENHAGEN A/S opbevarer om den pågældende.

Alle kan afvise cookies via computerens browser-indstillinger. Fravalg af cookies vil som oftest nedsætte hjemmesidens funktionalitet. Det er også muligt at slette allerede modtagne cookies. Hvordan dette gøres afhænger af, hvilken browser der anvendes. Find yderligere oplysninger om hvordan man undgår cookies ved at følge dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Oplysningspligt

Det skal du vide om vores behandling af dine personoplysninger:

  • At ABSALON HOTEL GROUP COPENHAGEN A/S er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig.
  • At du er velkommen til at kontakte Karen Nedergaard – Telefon: 33242211 – Mail: kns@absalon-hotel.dk
  • At formålet med behandling af dine personoplysninger er at kunne levere de ydelser, du har bestil på den bedst mulige måde.
  • At retsgrundlaget (hjemmel), for at vi behandler dine personoplysninger, er den bestilling, der er foretaget.
  • At personkategorien, af de oplysninger vi gemmer, er “almindelige” som navn og adresse samt i nogle tilfælde “følsomme” om fx oplyst allergi eller handikap.
  • At vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til udvalgte eksterne databehandlere, som hjælper os med at håndtere dine oplysninger.
  • At nogle af vores underdatabehandlere er beliggende udenfor EU/EØS – f.eks. i USA, og de amerikanske databehandlere er på den af EU Kommissionen godkendte EU-US Privacy Shield liste.
  • Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.
  • Du har indsigts- og rettelsesret, dvs. du kan når som helst se alle dine registrerede data på vores platform og berigtige/opdatere oplysningerne.
  • Du har ret til sletning, dvs. du har altid adgang til at slette oplysninger. Vi sletter alle oplysninger 5 år efter seneste ophold, medmindre vi af regnskabsmæssige eller juridiske årsager skønner, at det er nødvendigt at beholde dem i en længere periode. Oplysningerne slettes senest, når eventuelle formueretlige krav er forældet.
  • Du har ret til begrænsning af behandling. Dvs. du kan selv styre eventuel begrænsning af behandling, da du selv styrer alle brugerrettigheder.
  • Du har ret til indsigelse, dvs. du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.
  • Du har ret til at få transmitteret oplysninger (dataportabilitet). Det betyder, at du til enhver tid kan få dine personoplysninger udleveret i en tekst-fil.
  • Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.
  • Klage til Datatilsynet. Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret og gøre, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk