Harmoni

Oplev HARMONI i en hyggelig, afslappet og hjemlig atmosfære.

Vores omdømme er baseret på vores gæsters oplevelser og den fælles indsats fra vores team.

Vi er stolte af de forskellige awards, som vi har været nomineret til og har modtaget.

Harmoni er inspirende oplevelser med design og personlighed, som du kan mærke, huske og har lyst til at dele. Det er den bedste anbefaling vi kan få.

 

WorldBlu Freedom Centered Workplace

Vi er ekstremt stolte over at have opnået den prestigefyldte WorldBlu certificering i 2019.

Absalon Hotel Group er en af blot 33 virksomheder, der optræder på årets WorldBlu list of Mpst Freedom-Centered Workplaces – Den eneste danske virkesomhed, samt den første og eneste i hotel- og restaurationsbranchen.

Denne certificering er resultatet af en 4-årig kulturrejse hvor vi har haft fokus på at skabe værdi og formål i en frihedscentreret organisation med en arbejdskultur, hvor vi bekymrer os om hinanden og har en stor følelse af samhørighed.

 

Great Place to Work

Vi er super stolte over at være certificeret Great Place to Work arbejdsplads siden 2016.

I 2018 vandt vi prisen “Danmarks Bedste Mindre Arbejdsplads” og “Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge”.

I 2019 blev vi kåret som Europas tredjebedste arbejdsplads i kategorien “Mindre Arbejdspladser”.

Vi lægger vægt på at sikre dynamikken gennem udvikling, personlig og individuel ledelse og konstant fokus på gode resultater. Medarbejderne skal føle fællesskabet, når de er på arbejde og passe godt på hinanden.

 

Lonely Planet

Vi er stolte over, at København er placeret øverst på listen over storbyer, rejseguiden anbefaler turister at besøge i 2019.

Begrundelsen for at placere København øverst på listen er blandt andet gastronomi, arkitektur og design.

Vores team står klar med personlige tips, der gør netop din tid i københavn helt unik – Uden tvivl en tid du vil huske og har lyst til at dele.

 

Hotel of the Year Awards

Hotel of the Year Awards anerkender og belønner hoteller, der leverer ekstraordinær service.

Vi er stolte over, at modtage denne pris, da den viser at vi tilbyder vores gæster, og især familier, mere en bare en overnatning. Vi leverer oplevelser, der huskes.

 

Tripadvisor

Tripadvisor er verdens største rejseforum og bruges af millioner af rejsende for at anerkende det bedste indenfor rejser.

Vi er utrolig stolte over at være kommet i Hall of Fame, på baggrund af vores “Certificate of Excellence i 2013 – 2019“.

Ydermere, kan vi brøste os over at være TripAdvisor Traveller’s Choice Winner fra 2013 indtil 2019. Samt Tripadvisor-titlerne: “Top 10 Hotel for Romance”, “Top 25 for Service” og “Top 25 Denmark”.

 

Haute Grandeur

Haute Grandeur Global Hotel Awards er et prestigefyldt globalt betroet award initiativ, der belønner enestående hoteloplevelser – I hotelbranchen denne pris et gyldent stempel for garanteret gæstfrihed.

Vi er stolte over at være have vundet: “Continent Winner – Best Design Hotel, Europe” og “Country Winner – Best Family Hotel Denmark” i 2017, “Country Winner – Best City Hotel, Denmark” i 2018-2019 og “Country Winner – Best Hotel Service + Best Prime Location, Denmark” og “Continent Winner – Best Classic Hotel, Europe” i 2019.

 

 

World Luxury Hotel Awards

The World Luxury Hotel Awards er en anerkendt global organisation, der kårer luksushoteller for deres verdensklasse service og faciliteter. WLHA Award afgøres ved offentlig afstemning.

Absalon Hotel har deltaget siden 2016. Vi er stolte over at være landevinder i kategorien “LUXURY DESIGN HOTEL” fra 2016, landevinder i 2016 – 18 i kategorien “LUXURY CITY HOTEL” og landevinder i kategorien “Luxury Family Hotel” i 2019, samt officiel nomineret i 2020.

 

 

 

Det Økologiske Spisemærke

Vi arbejder med økologi og har mærkningen “Sølv“. Det betyder at vores sortiment af økologiske fødevarer udgør minimum 60 %.

Økologien udegør på nuværende tidspunkt ca. 85 % og vi arbejder forsat på at øge vore økologiprocent.

 

 

 

 

Elite Smiley

Vi er stolte over at have en Elite-smiley.

For at få en Elite-smiley skal man havde fået mindst 4 storsmilende smiley’er i træk og ikke have haft nogle anmærkninger de seneste 12 måneder.

 

 

 

 

Small Danish Hotels

Vi er glade for, at være en del af Small Danish Hotels.

Her er inspiration til den næste ferie eller  weekendophold i det danske land. Rigtig god fornøjelse.