Indlæser Begivenheder
Find Begivenheder

Event views visning

Kommende Begivenheder

Events List Navigation

JazzBar Absalon – Grammofon Duo

december 21 @ 9:30 am - 11:30 pm

Grammofon Duo spiller original jazz, der er inspireret af bossa og tango. Det giver en energisk lethed og et varmt udtryk. Melodierne er ofte komplekse, men samtidig falder de så legende og naturlige, at man hurtigt nynner med. Repertoiret er egne kompositioner blandet med fortolkninger af standarder fra den amerikanske sangskat. Jakob Frandsen, guitar Niels Oldin, saxofon Ægte Jazzbar stemning. Lækre drinks. Vi glæder os til at se dig. Gratis adgang.

Find out more »
februar 2018

Vinterjazz – Sidsel Storm Trio

februar 3, 2018 @ 8:30 pm - 10:00 pm

Kom og nyd en aften i selskab med Sidsel Storm – en af Danmarks ypperligste jazzsangerinder. Sidsel Storm er kendt for sin nutidige vokaljazz, der kombinerer det bedste fra jazz, roots og swing og med evnen til at fængsle sit publikum med hjertevarme, indtagende melodier og en kraftfuld stemme.

Find out more »

Vinterjazz – Acoustic Lounge

februar 4, 2018 @ 3:00 pm - 4:30 pm

Acoustic Lounge er et percussionbaseret orkester, som spiller et varieret repertoire af jazz, soul- og latinklassikere i nye arrangementer. Fra Stevie Wonder og Sting til Cole Porter og Jobim. Bag mikrofonen sidder den alsidige sanger og pianist Søren Baun, der ligeledes har bidraget med et par soul- og latininspirerede numre herunder THE SOUND, som også er titlen på bandets nye album. Udgangspunktet for orkestret er den gode sang på det gode groove med rytmereferencer til Cuba, Brasilien og Afrika. Søren…

Find out more »

Vinterjazz – Grammofon Organ Quartet

februar 9, 2018 @ 9:00 pm - 10:30 pm

Hårdkogt swingende jazz med baryton og hammond. Dyb groove, pulserende rytme og fede harmonier kendetegner den baryton-hammond kvartet. Grammofon Organ Quartet: Niels Oldin: barytonsax Jakob Frandsen: guitar Mads Søndergaard: Hammond B3 orgel Andreas Fryland: trommer Ægte jazzbar stemning. Lækre drinks. Gratis adgang.

Find out more »

Vinterjazz – Tranquebar

februar 10, 2018 @ 9:00 pm - 9:30 pm

Tranquebar byder på kannibalrytmik og kaskelotmusik i høj bølgegang. Den danske kvintet har de seneste år gjort sig bemærket gennem en række piratkoncerter rundt omkring i det københavnske barmiljø, hvor de popper op bevæbnet med banjo, cajon, accordion, vokal og transportabelt lydudstyr. Et eksperiment med koncertformen fra et band, der med ultralet bagage rejser fra bar til bar som ægte søfarere i det københavnske natteliv. Sangene handler om sørejser, kolonialisme og fjerne, eventyrlige destinationer. Kolonial lo-fi kalder de det selv, og…

Find out more »
+ Export Events