Absalons Hjerte

Kulturen er et af vores vigtigste konkurrenceparameter. Derfor har vi har ligeså stor fokus på at gøre vores medarbejdere til ambassadører som vores gæster. Det gør vi med en motiverende kultur, der skaber gode oplevelser. Vores multisprogede og friske teams hjerter brænder for ægte gæstfrihed, en service helt i top og for at give dig et ophold fyldt med gode minder om København –Her kan du møde fem af dem:

Mette, Front Office Manager

Mette startede som receptionistelev og har nu været en del af Absalon familien i mere end 10 år, så hun kender hver en krog af hotellet. Hun har boet på Vesterbro i 12 år, så mangler du insider tips til området, er hun den rette at spørge – og hun deler gerne ud af sine tips på både dansk, engelsk, tysk, svensk og norsk.

 

 

Jens, Receptionist

Jens begyndte som praktikant og har nu været en fast del Absalons receptionsteam i 1 år. Han er super interesseret i Danmarks historie, så har du et spørgsmål omkring København eller Danmark, så har Jens helt sikkert svaret – både på dansk, engelsk, tysk, japansk, svensk og norsk. Privat er Jens lidt af filmnørd og er helt vild med Ringenes Herre, specielt “De to tårne”.

 

 

Hristina, Restaurant Supervisor

Hristina er en del af vores morgenmadsteam. Hun starter sin dag allerede kl. 04.30, så hvis du er tidligt på færde kan du få en snak med hende i morgenmadsrestauranten. Hun står altid klar med en hjælpende hånd og smil – faktisk kan vi ikke erindere, at vi nogensinde har set hende uden et smil på læben.

 

 

Zivilé, Executive Housekeeper

Zevillé begyndte som Chamber Maid og har været en del af Absalon familien i 6 år, så hun kender hotellet ud og ind. Hun starter sin dag kl. 7.00 hver morgen – Selvom hun primært arbejder når I er ude og opleve København, så kan I møde hende på hotellets gange – og hun er altid klar til med en god historie om hotellet.

 

 

Nico, Bartender

Nico er oprindeligt fra Argentina og har arbejdet som bartender i både ind- og udland de sidste 10 år. Han elsker at eksperimentere med forskellige smagsvarianter og at finde på nye, spændende cocktail til vores menukort. Yndlingscocktailen er dog uden tvivl en Old Fashion.