Absalon Hotel

 

Velkommen til Absalon Hotel midt i den pulserende hovedstad København – Oplev HARMONI i en afslappet og hjemlig atmosfære.

Vi bor på Vesterbro, Københavns mest levende kvarter – Her er både råt og smart på samme tid og du mærker virkelig at du er i hovedstaden.

I 1938 grundlagde min farmor og farfar hotellet med kun 11 værelser – heldigvis er der sket meget siden dengang. Absalon Hotel fremstår i dag moderne og klassisk med 161 væelser og suiter. Indrettet med tapeter og tekstiler fra det prisvindende internationale mærke Designers Guild. Brandet er kendt for sit brug af livlige farver og eksklusive tapeter, der kombineret med den moderne og klassiske struktur af bygningen har skabt HARMONI.

Med kerneværdier som hygge, omsorg, ærlighed, gæstfrihed og service der er helt i top, skaber vi de gode oplevelser, som du har lyst til at dele og komme tilbage til.

Absalons hjerte

Vores multisprogede og friske team står altid klar til hjælpe med, at gøre dit ophold i København endnu mere spændende – lige fra et plaster på vablen, et kort over byen, reservation til en trendy restaurant eller til anderledes måder at opleve København på. Med en 24 timers reception er vi altid klar til at hjælpe dig med de bedste tilbud.

Vores hjerter brænder for ægte gæstfrihed, en service helt i top og for at give dig et ophold fyldt med gode minder om København – og med Concept24 kan du nyde København endnu længere.

Velkommen til København og Absalon Hotel.

Karen Nedergaard, Direktør
kns@absalon-hotel.dk