Absalon Værelse

Lille standard værelse. Perfekt til 1 person hvis du gerne vil sove i en dobbeltseng. Kan også reserveres til 2 personer med 1 dobbeltseng eller med mulighed for 2 seperate senge.

FACILITETER

Værelserne har alle moderne bekvemmeligheder.

Læs mereLæs mindre
FRA DKK 1000 BOOK NU

Original Værelse

Mellem standard værelse. Original findes  i kategorierne enkelt-, dobbelt-, twin- eller tresengsværelse. Værelserne er større end vores Absalon Standard værelser . Denne værelsestype er derfor perfekt til 1 person hvis du ønsker at sove i en dobbeltseng, 2 personer hvis du gerne vil have et lidt større værelse og sidst men ikke mindst er original velegnet til 3 personer, med mulighed for dobbeltseng og enkeltseng eller 3 separate senge.

 

FACILITETER

Værelserne har alle moderne bekvemmeligheder.

Læs mereLæs mindre
FRA DKK 1100 BOOK NU

Familie Værelse

Stort standard værelse. Familieværelserne er vores største standard værelser. Vi har indrettet dem med et skønt sofaarrangement. Sofaen kan naturligvis omdannes til sovepladser for 1 voksen eller 1-2 børn. Det gør denne værelsestype til det perfekte værelse for familien. Og er I 2 med ønske om et værelse med mere plads så er familieværelset også det helt rigtige valg. I har mulighed for at vælge et værelse mod gadens liv eller et mere roligt værelse mod vores hyggelige gårdmiljø.

 

FACILITETER

Værelserne har alle moderne bekvemmeligheder.

Læs mereLæs mindre
FRA DKK 1500 BOOK NU

Superior Værelse

Vores Superior dobbeltværelser er lydløse. De er på hotellets øverste etage – hævet over gadens travle liv. Her får du fornemmelsen af luksus og eksklusivitet midt i København. Der er mulighed for et værelse mod gården, eller et mod gaden med udsigt over Københavns tage.

FACILITETER

Værelserne har alle moderne bekvemmeligheder. Badeværelserne er indrettet med badekar

Læs mereLæs mindre
FRA DKK 1225 BOOK NU

Junior Suite

Begge vores Junior Suiter er lydløse. De er placeret på hotellets øverste etage. Rolige værelser ind mod vores hyggelige gård og med en smuk udsigt over Københavns tage.

Vælg en af vores Junior Suiter, hvis du ønsker fred og ro og ekstra luksus og masser af plads min. 35 m2. Begge Junior Suiter har et stort luksus soveværelse og en opholdsstue med en komfortabel sofaseng, der kan redes op til 1 voksen eller 1-2 børn.

Her får du fornemmelsen af din egen private lejlighed midt i København.

FACILITETER

Værelserne har alle moderne bekvemmeligheder. Store marmor badeværelser

Læs mereLæs mindre
FRA DKK 1600 BOOK NU